Imamo 63 gostiju i nema članova online

Nedjelja, 26 Studeni 2017 21:49

ZSA ZSA & VANNA - TRAGOM TVOJIH TRAGOVA, jedan od najočekivanijih domaćih singlova

Napisao
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Novi singl „Tragom tvojih tragova“ spojio je dvije poznate pjevačice Zsa Zsu i Vannu. Riječ je o duetu koji govori o ljubavi i potrebi da volimo i budemo voljeni. Radnja video spota smještena je u mističnoj šumi koja simbolizira prepreke na koje nailazimo tražeći izgubljeni dio sebe. Snimanje se odvijalo u Adamovcu i šumama u okolici Zaprešića.

„Ante Pecotić pjesmu je namijenio meni, no kada mi je pustio demoverziju u Zsa Zsinoj izvedbi, rekla sam da to mora biti naš duet jer je pjesmu otpjevala predobro da bi bila izostavljena. A i moji klinci Zsa Zsu jako vole pa je to bio dodatni razlog za suradnju.“, izjavila je Vanna na okolnosti suradnje.  

 „Slušala sam Vannu kao klinka i velika mi je čast stajati rame uz rame s istinskom hrvatskom glazbenom divom. Vanna je moj uzor, a njezine pjesme izvodim i na svojim nastupima.“, uzvratila je Zsa Zsa.

Inspiraciju za ovu dojmljivu pjesmu autor Ante Pecotić pronašao je u „čovjekovoj vječnoj potrazi za jedinom energijom koja je ukorijenjena u svima nama od pamtivijeka, a to je potreba da pružamo i dajemo ljubav, da volimo i budemo voljeni“.

 

Pročitano 6121 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec