Imamo 79 gostiju i nema članova online

Srijeda, 06 Prosinac 2017 20:17

HLADNO PIVO & JOSIPA LISAC - SOUNDTRACK ZA ŽIVOT, iznenađenje za fanove

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Prošlo je 30 godina od kada su nabrijani klinci iz Gajnica krenuli putem Ramonesa, Clasha i Black Flaga, a danas postali jedan od kultnih hrvatskih punk rock bendova. 

Iza sebe imaju osam studijskih albuma, tri koncertna i prvu kompilaciju najvećih hitova koja je od danas u prodaji. Bend je odabrao 23 pjesme, a "Ne volim te", "Šamar","Samo za taj osjećaj" i "Zimmer Frei" slušat ćemo u novim verzijama. 

Najveće iznenađenje za fanove je "Soundtrack za život" koji dolazi osvježen glasovima Josipe Lisac, kao  posveta svemu što su dečki iz Hladnog Piva u ovih 30 godina napravili. 

Svojih 30 godina, Hladno pivo zaokružit će serijom posebnih koncerata u 2018. godini!

Prvi koncert, u petak 2. ožujka, nazvan je Old School i bit će u potpunosti posvećen prvoj fazi karijere. U fokusu će biti prva četiri studijska albuma, "Džinovski", "G.A.D.", "Desetka" i "Pobjeda" - objavljena od 1993. do 1999. godine.

Druge večeri, u subotu 3. ožujka bend će odsvirati Greatest Hits set, s najznačajnim pjesamama iz sva tri desetljeća. Svaka večer bit će poseban show s jedinstvenim set listama, tako da će Pivo u dva dana izvesti više od 70 pjesama.

Pročitano 5407 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec