Imamo 47 gostiju i jedan član online

Subota, 09 Prosinac 2017 23:29

GRETTA - MALI SVIJET, drugi najavni singl nadolazećeg albuma "Gravitacija"

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Zagrebački rock kvartet Gretta predstavlja novu pjesmu “Mali svijet”, odnosno drugi najavni singl s nadolazećeg, petog studijskog albuma „Gravitacija“. Singl “Mali svijet” prati pomalo “uvrnuti” spot, koji prikazuje vizije, halucinacije i “paralelni svemir” mentalno oboljele mlade umjetnice, koja živi u svojem “malom svijetu”. U spotu se pojavljuje Kristina Musić.

“Mali svijet je jedna od onih pjesama koje nastanu u dahu. Kad smo počeli raditi na njoj sve je jednostavno i vrlo brzo sjelo na svoje mjesto. Sviđa nam se što je drugačija i nije uobičajena pjesma koju bi slušatelj od Grette očekivao. “Mali svijet” je prije svega pjesma o ljubavi, ali i o toleranciji te o tome kako trebamo biti otvoreni prema drugačijim i možda ponekad nama neshvatljivim stvarima.” – kaže Hrvoje Medanić, gitarist Grette.

Album “Gravitacija” izlazi početkom iduće godine, a Gretta će ga promovirati velikom koncertnom turnejom diljem Hrvatske. Finale turneje i zagrebačka premijera albuma će se održati 24. ožujka u velikom pogonu Tvornice kulture.

 

Pročitano 5235 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec