Imamo 76 gostiju i jedan član online

Subota, 20 Siječanj 2018 09:33

DAVID TEMELKOV - LJUBAVI, novi hit u suradnji sa Miroslavom Rus

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Mladi makedonsko-hrvatski glazbenik David Temelkov predstavio se slušateljima novim singlom „Ljubav“ kojim nastavlja uspješnu suradnju sa Miroslavom Rus, a ujedno najavljuje novi album.

„Ovom pjesmom nastavljena je uspješna suradnja koja je započela posljednjim Davidovim singlom 'Ljubav na daljinu'. 'Pjesma 'Ljubavi' nastala je od strane velikog autora Miroslava Rusa, u izdanju Hit Recordsa. Velika čast i zadovoljstvo je raditi sa čovjekom poput njega. Sama skladba, bilo je jedno neočekivano iznenađenje, koje je Rus podijelio sa mnom, preko telefona, za vrijeme mog boravka u Makedoniji. U cijelu priču, kao i u samu pjesmu, zaljubio sam se iz prve, a tekst sam zapamtio kroz jedno slušanje. Stvarajući istu, puno smo razmišljali, kako bi to sve na kraju trebalo zvučati. Sam prijedlog za snimanje spota u Veneciji, dao je Rus, a ovako lijepa pjesma zaslužuje odličan video snimljen u predivnom gradu. Potrudili smo se, dati vam najbolje od sebe, a na vama je da prosudite jesmo li uspjeli u tome. Uživajte!', rekao je David.

'Zadovoljstvo mi je predstaviti svoj novi projekt pod nazivom David Temelkov. Radi se o mladom dečku, koji je došao iz Makedonije i postao naš sugrađanin u Zagrebu, što mi je jako drago, jer riječ je o izuzetnom talentu koji me na neki način vratio u kompozitorske vode. Pjesma najavljuje, mogu skromno reći, jedan pravi album koji smo spremili. David je izuzetno talentiran, glazbeno obrazovan, koji nosi temperament i način pjevanja, koji njeguju pjevači s tog područja, a koji po mnogo čemu nadilaze, te neke okvire u koje smo jako često zatvoreni, možda malo i previše.', izjavio je Rus.


 

 

 

Pročitano 4534 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 20 Siječanj 2018 09:49

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec