Imamo 42 gostiju i nema članova online

Petak, 26 Siječanj 2018 20:35

MIRKA - SAMA, novo ime u svijetu glazbe

Napisao
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Diskografska kuća Hit Records dobila je novu članicu Mirku koja je ovih dana predstavila svoj prvi singl „Sama“ s pripadajućim video spotom.

„Pjesmu smo snimili u jednom danu u svega nekoliko sati, s tim da sam melodiju i tekst, čula tek u studiju. Sve je kliknulo od prve. Iznimno sam sretna što sam dobila priliku ozbiljnije se baviti glazbom, a kuda će me to odvesti veselim se vidjeti.“, ističe Mirka.

„Sama“ je moderna i moćna pjesme, zarazne melodije u koju se odlično uklapa tekst, ‘Doživjela sam je emotivno i vjerujem da će se ljudi u njoj pronaći. Za mene ona govori o tome kako se upravo s nekim možeš najviše osjećati sam, ali i da se ne trebaš pomiriti time, odnosno uvijek imamo izbor okrenuti leđa odnosima ili situacijama, koje nas ne čine sretnima. Moguće da će je netko shvatiti potpuno drugačije, ali to je čar glazbe.

Mirkina glazbena priča počela je kada je kao rođendanski poklon dobila školu pjevanja na MPA akedemiji, sa Jacquesom Houdekom kao mentorom. Na promociji ju je zamijetio, autor pjesme "Sama" Josip Šuker, mladi i nadareni muzički producent Hit produkcije.

Pročitano 4420 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 28 Siječanj 2018 15:40

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec