Imamo 98 gostiju i nema članova online

Subota, 27 Siječanj 2018 09:48

JASMIN STAVROS & HELENA BLAGNE - DAJEM BRDO ZLATA, novi zajednički singl

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Jasmin Stavros i poznata slovenska pjevačica zabavne i operne glazbe Helena Blagne, predstavili su novi zajednički singl „Dajem brdo zlata“ i video spot koji je snimljen na području Slovenije. 


…“Jasmin Stavros je nesumnjivo jedan od najpoznatijih hrvatskih izvođača i naravno odličan glazbenik. Naši glasovi se u ovoj pjesmi zanimljivo nadopunjuju što pjesmi daje poseban čar. Nadam se da će se publici pjesma svidjeti.“, rekla je Helena Blagne. 

..“Helena i ja se znamo dugi niz godina i sama ideja da snimimo duet nekako je došla kao logičan slijed. Odluka da to realiziramo je pala prošle godine na jednom zajedničkom nastupu. Pjesma „Dajem brdo zlata“ nam se dopala i snimili smo ju. Svaki od nas ima svoju publiku i mislim da će to biti jedno ugodno iznenađenje sve naše slušatelje. Reakcije su za sada odlične, a drago mi je da već imamo dogovorene i neke zajedničke koncerte po Sloveniji. Pjesma je napravljena u grčkom melosu, tako smo je i zamislili i jako smo zadovoljni rezultatom“, izjavio je Jasmin Stavros.   

Pročitano 4246 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 27 Siječanj 2018 09:53

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec