Imamo 2007 gostiju i jedan član online

Petak, 02 Veljača 2018 19:48

RADIO AKTIV - ZAŠTO NE POKAŽEMO DJECI?, novi zvuk i nova postava glazbene grupe

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Radio Aktiv otvara novo poglavlje rada benda, i to novim singlom i videospotom intrigantnog naziva „Zašto ne pokažemo djeci?”. Autor pjesme je frontmen benda Branimir Čubrilo, dok se za produkciju i mastering pobrinuo talentirani Mark Mrakovčić, koji nastavlja uspješnu suradnju s bendom koja traje od prvog singla.

„Pjesmom smo željeli poslati pozitivnu poruku i podijeliti naše misli sa slušateljima, nudeći im nešto drugačije.”, izjavio je autor Branimir Čubrilo.

Novim singlom Radio Aktiv predstavlja novu postavu i zvuk benda te okreće novu stranicu u svom glazbenom djelovanju, nastavljajući s radom na novim materijalima za treći studijski album.

Početkom 2018. pjesmom “Zašto ne pokažemo djeci?” Radio Aktiv predstavlja novu postavu i zvuk benda te okreće novu stranicu u svom glazbenom djelovanju, nastavljajući s radom na novim materijalima za treći studijski album. 

Radio Aktiv je autorski bend osnovan 2009. godine u Puli. Zvuk benda baziran je na rocku pomiješanim s različitim stilovima glazbe uz tekstove na hrvatskom jeziku. Godine 2012. objavljuju album prvijenac “Grije nas isto sunce”, i 2015. drugi studijski album “Stvarnost između reklama”.

Pročitano 4843 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 02 Veljača 2018 19:52

Video sadržaj

No video? Get the DivX browser plug-in for Windows or Mac

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec