Imamo 2027 gostiju i 3 članova online

Ponedjeljak, 05 Veljača 2018 20:46

HEIDI ŠEĆE PSA - VUK, novi singl zagrebačkog benda

Napisao
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Zagrebački pop-rock bend Heidi šeće psa predstavlja novu pjesmu pod nazivom “Vuk”.  Ovo je treći singl za koji je tekst i glazbu napisao Hrvoje Borošić, a ovaj put aranžman potpisuju Srđan Sekulović Skansi i Heidi šeće psa. Glazbeni producent benda je Srđan Sekulović Skansi u čijem studiju je pjesma i snimljena.

“‘Vuk’ mi je jedna od najdražih pjesama koje izvodimo jer, iako govori o prekidu, što samo po sebi nije baš vesela tema, zrači vedrinom i optimizmom.  Nadam se da će je i publika tako doživjeti i zavoljeti kao i naša prethodna dva singla– kaže Heidi, vokal grupe.

U osvrtu na ime benda, naziv pjesme i planove u skoroj budućnosti,  Hrvoje u šaljivom tonu nadodaje:  “U imenu benda imamo psa, ovaj aktualni singl zove se “Vuk”, a uskoro ćemo snimati i pjesmu “Njegova mačka”. Nedavno mi je jedan moj dragi prijatelj na tu temu rekao: „Ako ovako nastavite uskoro ćete imati cijeli zoološki vrt oko sebe.

Vokal benda Smiljana Štrbac – Heidi te Hrvoje Borošić, autor i gitarist, sa svojim su bendom (Goran Horvat na bubnjevima, Zvonimir Čaić na bas gitari i Ronald Fak na solo gitari) tijekom protekle godine nastupali u nekoliko zagrebačkih rock klubova i stvorili svoj već prepoznatljivi zvuk.

Pročitano 4677 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec