Imamo 188 gostiju i nema članova online

Ponedjeljak, 05 Ožujak 2018 22:12

ZORAN JELENKOVIĆ - GENERACIJO, novi hit i najava koncertne turneje

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Zoran Jelenković donosi novi singl i video spot - "Generacijo". Ljubavni karakter krasi novu pjesmu koja je nastala prema istinitom događaju jednog obožavatelja.

“Publika ima prilike čuti kako zvuči, strastvena ljubav dvoje mladih studenata, koje različita životna i poslovna iskušenja, kao i opredjeljenja mogu dovesti do razilaženja, ali i činjeniica, da prava ljubav ne umire nikad, te da ne poznaje dobne granice generacija”, izjavio je Zoran.  

„Pjesmu 'Generacijo' sam pisao prema istinitom događaju. Naime, prošle godine na jednoj privatnoj zabavi, sreo sam se sa svojim velikim mladim fanom koji mi je rekao da nema mojih pjesama, da bi skroz 'prolupao' jer je prekinuo sa svojom djevojkom. Rekao mi je da su bili cimeri na faksu i zaljubili se, on je odustao od faksa, a ona je nastavila, dobila stipendiju i planira se nakon faksa zaposliti. Razišli su se, unatoč jakim emocijama, a dalje se vole i nemaju hrabrosti jedno drugo nazvati, napraviti prvi korak.  

Ja sam mu predložio da mora skupiti hrabrost i makar joj poslati SMS ili svoju ljubav kontaktirati na fejsu. Ne znam što se dalje događalo, ali meni je to bila zanimljiva i vrlo emotivna tema za novu pjesmu", kaže Jelenković o singlu „Generacijo“.

Nakon promocije singla i novog spota slijedi koncertna turneja po Hrvatskoj i inozemstvu.  

Pročitano 4285 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec