Imamo 2189 gostiju i jedan član online

Četvrtak, 15 Ožujak 2018 20:15

LETU ŠTUKE - SUPERMARKET, novi singl a uskoro i četvrti studijski album

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Sarajevski poprock bend Letu Štuke predstavlja novu pjesmu i video spot - “Supermarket”. Povratkom na glazbenu pozornicu i objavom prvog singla „Bože zdravlja“, ovo je drugi singl koji se nalazi na četvrtom studijskom albumu, čiji izlazak je najavljen za sredinu ove godine.  Iza teksta i glazbe stoji Dino Šaran dok aranžman potpisuje Bojan Ahac.

Supermarket je sabirni centar različitih likova i klasa. Mjesto koje može poslužiti kao presjek stanja modernog društva i mentaliteta. Naš novi singl je zapravo jedna poluljubavna pjesma o jednom poludruštvu. Ideja redatelja Admira Švrakića je da na simbolički način predstavi tranzicijski fenomen polovičnosti i površnog, konzumentskog načina razmišljanja. To svakako nije revolucionarna ideja, ali jeste naš doprinos da se stvar sagleda iz više uglova.”, izjavio je Dino Šaran.

Letu štuke uskoro nastupaju na „Nema labavo“ festivalu u Splitu, točnije 31. ožujka u tamošnjem Judinom drvu, kojom prigodom će osim već poznatih, predstaviti i neke nove stvari.

Pročitano 4680 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 15 Ožujak 2018 20:19

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec