Imamo 1723 gostiju i 3 članova online

Nedjelja, 06 Svibanj 2018 11:53

MATIJA CVEK - VISINE, predivna balada mladog kantautora

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Matija Cvek predstavlja novi singl "Visine", pjesmu koja objedinjuje svu puninu njegova talenta na jedan nježniji i lirski način. Pjesma je to za koju je stihove napisao sam Matija Cvek, a koautorski glazbu potpisuje uz Mislava Žabarovića, dok se za aranžman pobrinuo Alan Dović.

Za ovu predivnu baladu Matija predstavlja odličan, upravo zgotovljen prateći video spot. Sniman je na nekoliko lokacija oko Privlake te na otoku Pagu, idejno je rješenje tima Sestrice koji sačinjavaju Ana Badurina i Luka Sepčić, producentica i redatelj hvaljenog spota za veliki hit "Sve u meni se budi" Damira Kedže i Zsa Zse.

Matija se glazbom bavi još od školskih dana kada je nastupao na brojnim školskim priredbama i pjevanje je za njega nešto što ga istinski veseli i u čemu se se pronalazi. Studira fizioterapiju, međutim zbog ljubavi prema glazbi mišljenja je kako će ona vjerojatno prevagnuti u njegovom životu.

Matija, iako mladi glazbenik, iza sebe već ima zavidne uspjehe, poput nastupa u emisiji „A strana“ na HRT-u, zatim na Eurosongu kao back vokal Jacquesa Houdeka, povremeni solist Jazz Orkestra OSRH pod dirigentskom palicom Davora Dropuljića, live session-i u suradnji s najvećim imenima hrvatske glazbe poput Ante Gele, Dubravka Voriha, Alena Svetopetrića, Nikše Bratoša itd., zatim veliki Božićni koncert tematskog naslova "Last Christmas: Tribute to George Michael" u prepunom Johann Franck, kontinuiranu suradnju kao session/cover izvođač ostvaruje sa brojnim popularnim zagrebačkim i hrvatskim prostorima poput: Johann Franck(Zagreb), Milenij Hoteli(Opatija), Esplanade(Zagreb), Barbieris(Zagreb), PodZidom(Zagreb), Pivana(Zagreb), Grand Casino Admiral(Zagreb), OKA(Bjelovar), Apetit(Zagreb).

 

Pročitano 3186 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 06 Svibanj 2018 12:06

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec