Imamo 171 gostiju i jedan član online

Subota, 23 Lipanj 2018 09:32

NINA DONELLI - DALMATINO, novi ljetni hit mlade slovenske pjevačice

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Mlada slovenska pjevačica iz Maribora, Nina Donelli, koja je sve više prisutna na hrvatskoj glazbenoj sceni, dolazi s novim ljetnim singlom „Dalmatino“. Novu pjesmu prati i uzbudljiv  video zapis snimljen kao krim triler o ljepotici, zločestim dečkima i zgodnom ljetnom zavodniku.

…“Pitaju me svi zašto sam u jednu klasičnu ljetnu dalmatinsku pjesmu stavila opasne momke jer svi ostali imaju samo sunce, more, galeba i sve je kao lagano i opušteno. U Dalmaciji nisu svi ribari i 'galebi', mnogi su i opasno zgodni momci koje često viđam na svojim nastupima po Jadranu pa mi se učinilo zgodnim uklopiti ih na ovaj način u spot. Reakcije su i više nego pozitivne, nije loše iznenaditi ili šokirati publiku, naučila sam svoju lekciju kako se privlači pažnja“, istaknula je Nina.  

…“Ova mala ima neku posebnu karizmu i kuži posao. Dobro pjeva, sjajno izgleda i spremna je vrlo brzo stvoriti svoju poziciju na domaćoj estradi. Di ćeš bolje? Zato smo i odlučili surađivati s njom i užurbano joj Miro Buljan i ja pripremamo novi album u izdanju našeg najvećeg diskografa Croatia Recordsa“, istaknuo je naš čuveni hitmejker Neno Ninčević čija kreativna radionica punom parom izbacuje hitove kako za Ninu tako i za mnoge velike estradne zvijezde.

 

Novi ljetni hit je tu, na vama je da ga poslušate i pogledate. Enjoy….

Pročitano 3411 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec