Imamo 2023 gostiju i 2 člana online

Subota, 23 Lipanj 2018 10:17

MARKO VUKES - TI MI NOSIŠ SREĆU, prekrasna ljubavna balada

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

„Ti mi nosiš sreću“, novi je singl i spot talentiranog Marka Vukes koji će zasigurno ponoviti uspjeh njegovog prethodnog singla „Žedan tvoje ljubavi“, a on se šest tjedana nalazio u samom vrhu najemitiranijih domaćih singlova.

Emotivan, nježan, predan ljubavi, kako u privatnom životu tako i u svojim pjesmama, Marko će vas osvojiti još jednom baladom. Tekst za novu pjesmu napisao je Tomislav Jantolek, Markov vjenčani kum, ujedno i koautor glazbe s Markom dok se za aranžman pobrinuo Luka Kovačić.

...“Jasno mi je zašto su cijeli dan oblaci bili takvih tamnih boja. To je slika realnosti koja je potpuno u skladu s pjesmom jer ona govori o pokajanju, borbi za ljubav”, otkrio je Marko Vukes.

Pjesma nosi prizvuk određen jednom novom snagom koju upotpunjuje nešto moderniji glazbeni izričaj koji savršeno odgovara Markovu toplom vokalu i izraženom senzibilitetu.

Za režiju spota se pobrinula i ovog puta Nevena Vukes, njegova supruga, koja se režirajući nekoliko glazbenih spotova pokazala jednako uspješno iza kamere kao i ispred nje. Djevojku u spotu glumi Marija Pušica.

Pročitano 3127 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec