Imamo 82 gostiju i jedan član online

Nedjelja, 22 Srpanj 2018 19:46

IVANA MAJCAN - LUKAVO I SPRETNO, ljetna vesela pjesma mlade istarske kantautorice

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Mlada istarska kantautorica, Ivana Majcan, ovog ljeta snimila je veselu pjesmu prpošnog naziva „Lukavo i spretno“. Autor glazbe i teksta je Toni Pernić dok aranžman potpisuju  Mauro Giorgi i Davor Milovan - Bili. 

Za pjesmu je snimljen video spot u režiji Erica Vojaka iz Pule s kojim Ivana surađuje prvi, ali, kako kaže, ne i zadnji put. Spot za pjesmu "Lukavo i spretno" sniman je u dva dana na dvije lokacije.

„Prvi dan snimali smo u Ljubljani. Bilo je veoma vruće na setu i svi smo pocrvenili kao rakovi, ali sve smo odradili kako smo željeli i jednostavno te šarene kuće i zidovi prepuni grafita su me oduševili na prvu! Drugi dan snimanja bio je u Štinjanu kraj Pule na rtu kraj svjetionika. Što reći nego da je to jedno čarobno i romantično mjesto i drago mi je da smo tamo snimali dio spota.“ – rekla je Ivana Majcan.

U spotu se pojavljuje plesač Devin Juraj iz Pule koji je prije dvije godine bio i u finalu supertalenta i s kojim je Ivana surađivala i na prethodnoj pjesmi, a kao plesna partnerica pridružuje mu se Daria Udossi također iz Pule.

 

Pročitano 2793 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 22 Srpanj 2018 19:50

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec