Imamo 127 gostiju i nema članova online

Utorak, 07 Kolovoz 2018 17:50

ANALIZA UMA feat ZORAN MIŠIĆ, uspješna glazbena suradnja hrvatsko-frankfurtskog benda i poznatog glazbenika Zorana Mišića

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nakon uspješne suradnje sa Zoranom Mišić u pjesmi „Buđenje“, rock grupa Analiza umA iz Frankfurta i Zoran predstavljaju novi singl „Tražim te“.

Pjesma govori o trenucima emocionalne slabosti, gubljenju vjere te o stalnoj potrazi za istom. Vječna pitanja o životnom smislu, razlozima postojanja ljudskog bića i njegova značaja na svijetu, motivi su na kojima je nastala nova skladba. 'Tražim te' nam predstavlja filozofska pitanja o dva pogleda na život: slobodi volje kojom kreiramo svoj život ili sudbini koja nam rođenjem definira život. Koji od ova dva tumačenja života je ispravniji, publika može zaključiti sama. 

‘Tražim te’ je plod uspješne glazbene suradnje Analize umA i poznatog glazbenika Zorana Mišića.

"Nakon divne suradnje na pjesmi ‘Buđenje’ pomislio sam, tko može bolje otpjevati refren ove pjesme nego jedan od najboljih rock pjevača današnjice s naših prostora - Zoran Mišić. Poslao sam mu demo snimku na slušanje. Zoki mi se javio nakon dan-dva i rekao da je pjesma fenomenalna te da se pronalazi u njoj, sve ostalo je išlo samo od sebe, na kraju zajedničkog kreativnog procesa stvaranja ove skladbe mogu samo reći kako smo jako zadovoljni rezultatom", kaže frontman benda Marko Pavić.

Pročitano 2498 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec