Imamo 1788 gostiju i nema članova online

Srijeda, 22 Kolovoz 2018 20:14

JELENA RADAN - NEGDJE TAMO GORE, pobjednička pjesma 21. Večeri dalmatinske šansone

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Svoju novu autorsku pjesmu „Negdje tamo gore“ Jelena Radan predstavila je prošlog vikenda na 21. Večerima dalmatinske šansone, osvojivši prvu nagradu žirija i treću nagradu publike.

"Divno je doći potpuno opušten na festival i ne očekivati baš ništa, čak i zaboraviti da nagrade postoje, a onda dobiti priznanje koje je, eto, srećom, ovoga puta došlo u ovom sjajnom obliku. Ja ni ne znam tko je sve bio u žiriju, ali se zahvaljujem od srca na ukazanom povjerenju i časti. Zaista mi imponira ova nagrada i drago mi je što je mogu podijeliti sa svojom kolegicom, Anitom Valo (Meritas) koja je uz moju malenkost koautorica glazbe. Zahvalna sam svojim suradnicima, ponajviše Ediju Cukeriću, producentu s kojim već godinama radim (hvaljen i priznat album Voyage), te Konradu Mulvaju, aranžeru, kod kojega se sklapaju prve skice, te hvala svim instrumentalistima na pjesmi. Zahvalna sam na pozivu na šansonu, a ponajviše sam sretna zbog reakcije publike koja je dobacila do mene", izjavila je Jelena Radan

U skoroj budućnosti možemo očekivati izlazak novog albuma s autorskim pjesmama dok je za iduću godinu najavila nekoliko koncertnih događanja.

Pročitano 2514 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec