Imamo 49 gostiju i jedan član online

Srijeda, 07 Studeni 2018 21:09

IVAN ZAK - SAMA, pjesma koju ćete zavoljeti na prvo slušanje

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

…“Moja nova pjesma "SAMA" jedna je od onih koja ti se jednostavno pojavi u mislima, a onda ju pretočiš u riječi i ritam - vjerujem da ćete ju zavoljeti na prvo slušanje...“, ovim riječima je na svojoj facebook stranici Ivan Zak najavio premijeru novog singla za koji je napisao glazbu, tekst, aranžman i produkciju. Pjesma je nastala u trenutku odmora od svakodnevne glazbene rutine.  

- Iza mene je godina tijekom koje sam se usavršavao kao producent, eksperimentirao s ritmovima, izričajem i zvukom, što se i moglo primijetiti kroz nekoliko pjesama koje sam izbacio u posljednjih šest mjeseci. Intenzivni radni ritam natjerao me na odmor - u jednom trenutku morao sam napraviti odmak od svakodnevice da ne upadnem u rutinu, jer toga se kao umjetnik najviše užasavam - rekao je Zak. Dodao je kako je tada napisao pjesmu 'Sama'.

- Jednostavno sam je čuo i pretočio u riječi i ritam. Od samog početka imao sam viziju kako treba izgledati aranžman i kakav spot želim. Ne bih volio zvučati umišljeno, no sviđa mi se rezultat. Volim pjevati ovu pjesmu - rekao je pjevač.

Pročitano 1539 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec