Imamo 1930 gostiju i 4 članova online

Ponedjeljak, 19 Studeni 2018 20:23

MATTEO CETINSKI - STOPIMO BOJE, povratak na glazbenu scenu - singl i videospot koji će vas oduševiti

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Vijest da se Matteo Cetinski vraća na glazbenu scenu iznenadila je mnoge, ali i naišla na veliko odobravanje. Prije 25 godina publiku je osvojio hitom ‘Arrivederci Signorina’ koji ga je odmah lansirao u sam vrh tadašnje estrade. Nekoliko godina kasnije, povukao se sa glazbene scene, posvetio se obrazovanju, ali glazba mu je oduvijek bila prava ljubav. Tekst nove pjesme "Stopimo boje" su napisali Matteo Cetinski, Marko Mandić i Nemanja Filipović, dok Mandić i Filipović potpisuju aranžman i glazbu.

"Pjesma 'Stopimo boje' je nastajala dosta dugo radi toga što sam je razvijao u etapama. Počeli smo još zimus. Prvo sam dugo slušao demo verziju i razmišljao želim li uopće ići dalje s njom. Onda sam si rekao, ok zašto ne snimiti pa vidjeti kako će zvučati. Bilo mi je važno da što manje ljudi zna za to jer sam želio imati potpunu slobodu odustati od svega ako u nekom trenutku ne budem zadovoljan", rekao je Matteo.

Novu pjesmu prati odličan videospot koji je snimljen u pustinji Black Rock Desert u Americi (blizu lokacije gdje je Madonna snimala spot ‘Frozen’), u režiji Paoloa Gentilinija.

Otkako se povukao s glazbene scene, Matteo je završio studij masovnih komunikacija u Bologni i otišao na magisterij iz medijskih znanosti u New York. Kada se vratio u Hrvatsku, bavio se TV produkcijom i predavao je na dva fakulteta. 

Pročitano 1204 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Studeni 2018 08:09

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec