Imamo 1927 gostiju i 4 članova online

Srijeda, 28 Studeni 2018 10:50

GIOVANNI JAKOVAC - HELENA TROJANSKA, neobično i drugačije

Napisao
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Giovanni Jakovac dolazi s novim singlom Helena Trojanska. Glazba i aranžman djelo je Dalibora Herceg, dok stihove potpisujem sam Giovanni. Pjesma je premijerno izvedena na devetom Darfestu u Daruvaru. 

…“10 godina umjetničke karijere, 25 festivalskih nagrada, 3 studijska albuma i 4 književna djela. Deveti puta na „Darfestu“. "Pogrešno je očekivati nagradu za svoju borbu. Nagrada je sama borba, ne ono što dobiješ. Pa čak iako ne možeš očekivati da pobijediš besmisao ovog svijeta, moraš ipak pokušati. To je moralnost, to je religija. To je umjetnost. To je život.” ~ Phil Ochs „U vrijeme kad svi nešto skrivaju, ja ću nastupom na „Darfestu“ razgoliti samog sebe, strahove, patnje, neuspjehe, nesretne ljubavi, trenutke kad sam bio povrijeđen, trenutke kad sam ja povrijeđivao druge.“, izjavio je Giovanni Jakovac.

…“Ako sam barem jednoj osobi svojim umjetničkim radom oraspoložio dan, popravio raspoloženje, ako je ikada nekoga ganula jedna moja pjesma, jedan stih, ako sam nekoga nasmijao ili natjerao da promisli kako je biti drugačiji sasvim normalno, puno sam napravio. Veće nagrade od toga nema. Zahvaljujem se svima koji su svim snagama moj nastup učinili ostvarenim; Daliboru na glazbu i aranžmanu, Tajči na kostimima, šminci, strpljenju i živcima jer treba znat sa mnom. Hvala.“ , Giovanni Jakovac.

 

 

Pročitano 991 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 28 Studeni 2018 10:59

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec