Imamo 1853 gostiju i 3 članova online

Četvrtak, 13 Prosinac 2018 18:25

ANTONIJA ŠOLA - SRETAN BOŽIĆ LJUBAVI, singlom "Mir u duši" Antonija promovira svoj prvi božićni album

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Antonija Šola donosi svoj prvi božićni album „Sretan Božić ljubavi“. Riječ je o 11 autorskih pjesama, prigodnih za predstojeću blagdansku čaroliju. Novi album Antonija promovira singlom „Mir u duši.

“Odabrala sam pjesmu “Mir u duši” za singl i video jer osim što je romantična i naravno moja osobna priča također može biti i bilo čija obiteljska i prijateljska priča upravo jer uvijek postoji ta osoba s kojom izgubiš kontakt, a puno ti znači i zbog nekih nesporazuma naprosto vrijeme prođe ponos i više se nitko nikom me javlja. Ponekad je to brat, ponekad prijatelj, ponekad voljena osoba. “Mir u duši” govori o tom trenutku kad ostaneš nasamo sam sa sobom i priznaš si kako se osjećaš, što je za tebe taj mir i uz koga i gdje ga nalaziš”rekla je Antonija.

Jedanaest božićnih pjesama nastalo je u pop akustičnoj produkciji. Pjesme prate tematiku i sličan karakter koje zaokružuju jedinstven zvuk albuma urbanog pop karaktera, mladenačkog duha i svježeg zvuka koji slavi Božić, ljubav, prijateljstvo i obitelj te odašilje želje ljubavi, radosti, mira u suživotu, prijateljstva i dijeljenja sreće kroz glazbu. Među novim pjesmama je i remake “Pada tiha noć” pod novim nazivom “Badnja večer” kao i pjesma “Božić svaki dan” koja dolazi u nježnoj akustičnoj verziji  i novom nazivu “Kad poklope se kazaljke”

“Pjesme nisam planirala, one su mi se jednostavno dogodile u inspiraciji i ponio me osjećaj koji me vodio i dao motivaciju da sve snimimo u samo četiri tjedna. Dobar plan i timski rad doveo je to toga da smo uspjeli završiti album u zadanom roku. Iako sam oduvijek željela snimiti božićni album, poticaj mi je dao producent albuma Sven Gleđa s idejom da napravimo remake moje pjesme “Zovem da ti čujem glas” u božićnom izdanju i tako je sve krenulo. Akustične i električne gitare je odsvirao Jan Jakovljev koji je svojom izvedbom dao jedinstven akustičan zvuk albumu, dok je bas gitare odsvirao moj brat Tomislav Šola”, pojasnila je Antonija.

Pročitano 739 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec