Imamo 535 gostiju i 4 članova online

Nedjelja, 15 Rujan 2019 20:06

ADASTRA feat NIKA ANTOLOS - TI SI MOJA SREĆA, pjesma divnih emocija unutar prolaznog trenutka, čekanja i pozdrava

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Jeronim Marić iz grupe Adastra i Nika Antolos snimili su još jedan duet. Pjesma “Ti si moja sreća” , čiji tekst i glazbu potpisuje Jeronim, već je sada našla svoj put do srca slušatelja.

Pjesmu ne vole gurati u granice objašnjenja, jer svako uho i srce drukčije vide svoja čekanja ili rastanke... Za pjesmu kažu tek, da nalik je ,,putovanju u 4 minute” i ,,zagrljajem na daljinu”. “Pjesma me podsjeća na pejzaž što juri prozorom automobila na putovanju, odlaske do nekih novih dočekivanja”, izjavila je Nika.

,, Glazba kao ozvučene emocije, svakom sviraju drukčije. Upravo zato volim stvarati jer to daje slobodu svakome tko sluša, da drukčije čuje...”, rekao je Jeronim. Upisan u skladbu svojim darom stoji i Krešimir Kaštelan, vrhunski basist Crvene jabuke. Jeronim i Nika već imaju jedan duet, ,,Posljednji dah” te planiraju suradnju i ubuduće.

 "Ova pjesma zbor je divnih emocija unutar prolaznog trenutka, čekanja i pozdrava. Svega onog sto čovjek o čovjeku pamti na zauvijek. Sreću i svjetlo pronalazimo u onima koje grlimo srcem, gdje god oni bili sada..." kaže Nika.

Stihove, glazbu, aranžman i spot potpisuje Jeronim koji je ujedno pjesmu, troškove snimanja, produciranja i spota donirao Ediju. Nakon što je pjesma bila predstavljena urednicima Croatia Recordsa, Edi je potpisao petogodišnji ugovor za dva albuma s ovom najvećom hrvatskom diskografskom kućom. Sve što Edi sada treba dok juriša pravilnim putem, jest podrška. Iskreno se nadamo i vašoj.

Pročitano 1393 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec