Imamo 487 gostiju i 5 članova online

Ponedjeljak, 23 Rujan 2019 11:43

SACHER - VRIJEME STALO, objavljen drugi singl a uskoro i promocija novog albuma "Biser, ambra, jantar"

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Povratak na scenu ''totalno drukčijeg od drugih'', Srđana Sachera i njegovog novog benda ‘SACHER’, najavljenog singlom i video spotom 'Mene nisi nikad volila', nastavlja se objavom drugog po redu singla - pjesme ‘Vrijeme stalo’.

I dok je prvi singl “Zaherovski kompleksna pjesma, naizgled melankoličnog naslova ali koja puca od energije”, novi nas singl podsjeća da u svakoj Sacherovoj pjesmi ima više muzike nego inače u cijelim albumima. Pričati o pjesmama iz srca i iz duše totalno je profanirano, ali ne znamo otkud je te pjesme isčupao. Sacher sam kaže da ih je vuduom dozvao odonda, i možda mu trebamo povjerovati.

Koncertna premijera albuma najavljena je za četvrtak, 7.11. u zagrebačkom klubu Boogaloo gdje nas, uz nove pjesme očekuje Sacherov glazbeni presjek od vremena Haustora i Vještica. U ovoj glazbenoj retrospektivi i novitetima s albuma 'Biser, ambra, jantar', za svirku uživo Sacher nam, i nakon 40 godina glazbene karijere priprema svoj prepoznatljiv Sacher-POP -"Slojevit, smrtonosno ozbiljan, a vedar, kao kad iziđe sunce nakon kiše, dok je još sve natopljeno.''

Pročitano 1050 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec