Imamo 109 gostiju i 5 članova online


Četvrtak, 18 Studeni 2021 16:58

MARKO KUTLIĆ - UZ NJU, S pjesmom ‘Uz nju’ napokon sam došao do zvuka koji sam tražio, kaže Marko.

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

“Sve je napokon sjelo na svoje mjesto”, izjavio je Marko Kutlić povodom objave nove pjesme.

Jedan od najboljih glasova mlađe generacije glazbenica i glazbenika okrenuo se malo žešćem zvuku, drugačijem od onog na koji smo se navikli kad je njegova glazba u pitanju. “S pjesmom ‘Uz nju’ napokon sam došao do zvuka koji sam tražio.”

Sve su jasniji obrisi Markovog izričaja, glazbene širine koju ima – “Uz nju” je njegov kantautorski iskorak. “Do sada sam uglavnom radio glazbu za svoje pjesme, a na ovoj novoj po prvi put sam potpisujem i stihove.”

Iako mu je tek dvadeset i šest godina, Marko je već svima dobro poznato ime. On suvereno barata pop i rock izričajem, uz prepoznatljiv i snažan vokal. Svoj glazbeni put vješto utabava, a sve će to do punog izražaja doći na njegovom drugom studijskom albumu planiranom za objavu sredinom sljedeće godine.

Studio je mjesto gdje se Marko krio posljednjih mjeseci“Puno vremena proveo sam u studiju, ali i na nekim drugim mjestima gdje crpim inspiraciju. Bio sam većinu vremena sam, ali i uz svoje suradnike: Antonija Davida Perinu, producenta na novom albumu te Aleksandra Čubrila koji je napisao tekstove za neke meni drage nove pjesme.”

Pred Markom je još puno rada na novim pjesmama, no kako je rekao: “Radim ono što volim, stvaram i igram se.” Nova pjesma rezultat je toga i ona je tu “da se sluša i da je svatko doživi na svoj način.”

 

Pročitano 73 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 18 Studeni 2021 17:01

Video sadržaj

GVM radio Zdeno
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec