Imamo 1991 gostiju i 5 članova online

Subota, 17 Prosinac 2016 10:36

JELENA ROZGA - MODERNA ŽENA, još jedan hit s novog istoimenog albuma

Napisao
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Moderna žena naziv je novog, trećeg, studijskog albuma Jelene Rozga. Album je prošlog tjedna najavljen prekrasnom baladom Pismo glava koja je do sad  zabilježila veliki broj  pregleda na youtube  kanalu.

Ovih dana Jelena je predstavila spot za pjesmu po  kojoj album i nosi naziv Moderna žena.  Osim što je pjesma već  prozvana “ženskom himnom”, zanimljiv su i kostimi Juraja Zigmana koje Jelena nosi u spotu koji šalju poruku kako moderne, tako i moćne žene.

…Moderna žena ovim svijetom korača srcem i razumom, potrebno nam je i jedno i drugo u životu. Srce da znamo tko smo… razum da ostanemo to što jesmo… – kratko je Jelena opisala Modernu ženu u čijim stihovima  se pronašla svaka žena, bar jednom u životu, što i je razlog spontanog  nadimka “ženska himna”, koju je pjesma dobila.

Uz još nekoliko novih i dosad neobjavljenih pjesama, prvi CD sadrži i već dobro znane hitove Nasljednik, Udajem se, Tsunami, Kraljica i Otrov. Bonus CD sadrži Jelenine najveće hitove nastale u posljednjih pet godina među kojima su Nirvana, hit nominiran za Porin u kategoriji Hit godine 2014. godine, Dobitna kombinacija, Solo igračica, Cirkus, Okus mentola, Život je čudo i ostale. Na bonus CD-u nalaze se i dvije suradnje Dalmatinka s grupom Connect te Prsti zapleteni s klapom Rišpet.

Uz dva CD-a, ovo izdanje sadrži i knjižicu sa svim tekstovima pjesama te sjajne fotografije Jelene Rozge autora Johna Pavlisha.

Jelena je svoj posljednji album objavila 2011. godine pod imenom “Best of”. Radilo se o dvostrukom albumu na kojem su se našli njeni hitovi koje je pjevala s grupom Magazin te hitovi poput Bižuterije koji su obilježili početak njene solo karijere. Prvi samostalni studijski album Oprosti mala Jelena je objavila 2006. godine. U zadnjih deset godina, Jelena je pažljivim odabirom pjesama i brižno vođenom karijerom postala jedna od naših najtraženijih pjevačica s gustim koncertnim rasporedom.

Zahvalna svojoj vjernoj publici Jelena se odlučila odužiti potpisivanjem svog novog albuma u ponedjeljak, 19.12. u 19 sati u Music Shopu i Caffe baru Nova ploča, Bogovićeva 5.

Pročitano 13313 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec