Imamo 41 gostiju i jedan član online

Četvrtak, 12 Siječanj 2017 22:55

NEŠTO IZMEĐU - BAJKA, pjesma s novog albuma Budi svoj

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

„Bajka“ je naziv novog singla mladog rock benda Nešto između koji je na kraju 2016. godine objavio album „Budi svoj“. Pjesma je snažnog karaktera s pomalo buntovničkom porukom da se ne treba bojati izražavanja svoga mišljenja te da je sreća dostižna ukoliko se čovjek oslobodi okova koje na njega stavljaju očekivanja drugih.

Spot za pjesmu sniman je u zimskim uvjetima u Gorancima, planinskom dijelu Mostara te na mostarskoj zrakoplovnoj pisti, a obzirom da je glumica dobar dio snimanja provela bosa na niskoj temperaturi, umjesto slavlja povodom zadnje klape snimanja, završila je u krevetu s povišenom temperaturom i prehladom.
„Budi svoj“ naziv je prvog albuma benda Nešto između kojeg čine osnivač benda Ante Martinović, Andrija Šimić, Branimir Zorić i Ilija Kordić, četvorica  iznimnih srednjoškolaca koji žive za rock'n'roll. Slobodno vrijeme  posvećuju sviranju, skladanju te promišljanju o glazbi koju stvaraju i sviraju jer ozbiljno shvaćaju to što rade.
Album sadrži deset pjesama u pravoj rock maniri uz bonus instrumentalnu verziju pjesme „Tužne oči“. Većinu pjesama napisali su članovi benda Nešto između što je dokaz njihovog velikog talenta, dok je većinu tekstova napisao Darko Martinović koji je ujedno i izvršni producent albuma. Singlovi koji su najavili album su „Budan i živ“, „Poslušan“, „Ljubavna“, „Vraćam se“ te naslovna „Budi svoj“.

Pročitano 13623 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 12 Siječanj 2017 23:01

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec