Imamo 1291 gostiju i 4 članova online

Ponedjeljak, 23 Siječanj 2017 15:23

TONI CETINSKI - LAKU NOĆ, novim singlom i spotom predstavljen novi projekt i zvuk

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Toni Cetinski i njegov band objavili su novu pjesmu i spot Laku noć, predstavljajući tako, ne samo novu skladbu, već potpuno novi i drugačiji zvuk. Na ovaj način Toni ujedno promovira novi projekt na kojem radi, a riječ je o akustičnim varijantama pjesama, bližim rocku ili pravom pop-rock zvuku.

…“Jako smo svi koji radimo na albumu sretni i ponosni na svoje novo malo dijete. Predajemo vam ga sa povjerenjem, jer znamo da to znate vrednovati i primiti pod svoje. Cijeli će album biti pun životnih svakodnevica, ali i pozitivne energije sviju koji daju dio sebe kako bi ovo bilo upravo to kako i ova nova pjesma zvuči”, izjavio je Toni.

…“Ovo je nastavak odlične suradnje s Aleksandrom koja stoji i iza mojih prijašnjih pjesama ‘Zar malo to je’, ‘Krik’, ‘Mjesečar’, kojima je u potpunosti pogodila senzibilitet i energiju, koji se pak odlično uklapaju u novi zvuk koji njegujemo. Kao autorica je, kao i Miro Buljan, krucijalna za naš novi akustični projekt i zvuk kojem težimo – rekao je o novom singlu Toni Cetinski koji i video spotom predstavlja novi zvuk i projekt na kojem radi.

…“Istodobno sam pomladio i prateći band, novim mladim snagama, koje su donijele i odlične nove ideje. Svi koji radimo na ovom projektu jako smo sretni i ponosni na naše novo malo dijete. Predajemo vam ga sa povjerenjem jer znamo, da to znate vrednovati i primiti pod svoje – kaže Cetinski.

Pročitano 12790 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 23 Siječanj 2017 16:23

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec