Imamo 1941 gostiju i 2 člana online

Četvrtak, 23 Veljača 2017 10:40

DUSTY HATS - NE VJERUJ STRANCIMA, novi zvuk ivanićgradskog benda

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dusty Hats objavili su svoj šesti singl - “Ne vjerujem strancima”.

Pomalo se osjeća monotonija u bendu tako da je ovo čudno razdoblje za sve nas. Nismo više pretjerano zainteresirani za singlove,jer ovo je već četvrta godina benda i smatramo da je vrijeme za album. Bend gubi smisao ako se to sve ne radi iz ljubavi, tako da definitivno želim da se malo razbudimo i aktiviramo. Ne fali inspiracije, nego fali vremena. Ova pjesma pokazuje kako nismo izgubili inspiraciju jer se osjeti novi zvuk kojeg smo tražili. Josip je jako dobro i kvalitetno otpjevao, Dragomir je napravio vrhunski posao u studiju.

Za spot je zaslužna Jelena Bijekić, vidim da je i ona napredovala uz nas. To je njezin tek treći spot u životu i zbilja vidimo potencijala u njoj. Kako će godine prolaziti tako ćemo nabavljati bolju opremu vezano za spotove, tako da će to u budućnosti sve bolje i bolje izgledati. Ona je i snimala i glumila i montirala.

Imao sam želju da nešto posnimimo i sa dronom, te sam dogovorio sa Sinišom Starčevićem da nam malo pomogne. Zahvaljujem se i mom prijatelju Karlu Antoliću koji glumi glavnog lika u spotu.

Za kraj ću reći da će idući singl biti najava našeg prvog albuma na kojem će se naći desetak novih pjesama i kao neki bonus ćemo staviti sve stare singlove tako da zaokružimo sve do sad što smo radili u jednu cjelinu.” izjavio je autor pjesme, Dario Duvnjak

Band Dusty Hats dolazi s okolice Ivanić Grada, osnovan 2013. godine.  Članovi benda su; Dario Duvnjak – solo gitara, Jakov Šafran – ritam gitara ,Dominik Kralj – bas gitara,Valentino Kašner – bubnjevi, Josip Bokun – vokal.

Bend je pun ideja što se tiče stvaranja novih autorskih djela i želi da mješavinom žestokog i modernog rocka radi pjesme koje lako ulaze u uho, brzo se pamte i prihvatljive su široj publici.

Pročitano 12238 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 23 Veljača 2017 10:46

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec