Imamo 239 gostiju i jedan član online

Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017 21:50

LUKA NIŽETIĆ - NE NE NE DA DA DA, Luka i Ana u spotu za novi singl

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Luka Nižetić je ovih dana predstavio novi singl pod nazivom "Ne-ne-ne, da-da-da", a do ljeta njegovi fanovi mogu očekivati još jedan. Pjesmu hitmejkerskog dvojca Branimira Mihaljevića, koji potpisuje glazbu i aranžman, i autora teksta Nene Ninčevića, Luka opisuje kao pravu ljubavnu zezalicu nošenu poletnim, zaraznim ritmom, što je zapravo i njegov glazbeni trademark.

        S Nenom sam radio na početku svoje karijere, a s Branimirom mi je ovo prvi put da surađujem. Radi se o vrlo produktivnom, talentiranom autoru, puni smo ideja i dajem mu potpunu slobodu i povjerenje u kreiranju mog daljnjeg glazbenog izričaja. Semo snimke "prave su bombe"  i do kraja godine sigurno ću plasirati još dvije pjesme.

Na lokacijama Brezovice snimljen je i prateći videobroj. Uz ludu vožnju u kabriju cijela priča spota vrti se oko mlade buntovne djevojke koja nenadano upada u Lukin život na jedan dan. U ulozi djevojke koja se vodi filozofijom "živi za trenutak"  super se snašla mlada, atraktivna dvadesetdvogodišnja studentica Agrobiznisa i ruralnog razvitka Ana Klaudija Štilinović, podrijetlom iz južnoameričke države Surinam.

Pročitano 12658 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017 21:55

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec