Imamo 1912 gostiju i jedan član online

Subota, 18 Ožujak 2017 12:14

BIG STRIP GORILA - PORTRET BUDALA, mladi Zagrepčani poručuju "hej, haj odjebi"

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

"Portret budala" je naš novi singl! Tko nas prati zna da je to jedna od pjesama koja na koncertima stvara trnce, kako kod publike, tako i kod nas. Jednostavna je to pjesma bazirana na iskrenom i toliko aktualnom tekstu netipične dužine za singl. S našim drugom (Toni Mijač) smo snimili i osmislili ovaj jednostavan video i na tome mu veliko srce<3 od nas!
A za sve budale koje kontroliraju vaše i naše sustave ide jedno veliko #ODJEBI“, objavila je na svojoj facebook stranici mlada zagrebačka „zoo-rock“ grupa Big Strip Gorila.

“Postoje neke imaginarne granice pristojnosti, granice izdržljivosti i situacije od kojih nam se jezik već unakazio koliko smo ga puta morali “pregristi”, a sve to u svrhu “mira u kući”. Dogodi se da živimo u mirnoj kući, s nemirom u duši, a tako ne valja. Pjesma “Portret budala” objašnjava takav svijet, napominje kako ne bi trebali dopustiti da zbog drugih umanjujemo svoje vrijednosti, odluke ili neki vlastiti oblik izražavanja. Suprotstaviti se nekima nije lako, ali je svakako potrebno”, opisao je pjevač, gitarist i tekstopisac Jenky.

Album “Moment” sniman jr u suradnji s producentom Borisom Fischerom i donosi svih pet singlova kojima su se Big Strip Gorila nametnuli kao jedan od najperspektivnijih ovdašnjih sastava – “Negacija savršene priče”, “Dresden”, “Bermudski trokut”, “Što sada kada smo zaspali” i “Bez treme” – te čak sedam novih pjesama kojima samo potvrđuju ono što su u tom razdoblju kontinuirano dokazivali: da je, unatoč njihovom svježem stupanju na scenu, riječ o svirački i autorski izuzetnom bendu.

 

Pročitano 11473 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 18 Ožujak 2017 12:19

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec