Imamo 150 gostiju i jedan član online

Četvrtak, 23 Ožujak 2017 14:15

DALIBOR HERCEG - 1000 OBEĆANJA, novi singl i videospot

Napisao
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Obećanjem se obvezujemo za nešto što se mora ispuniti. Obećanja dajemo olako. Riječi samo poteku, ali riječi obvezuju. Riječi su osobnost, obećanja naša moralna i etička snaga. Ne održimo li ih, dužni smo objasniti zašto smo odustali. Nerijetko, opravdanja nema. Dalibor Herceg se obraća publici s Tisuću obećanja u svojemu novom spotu i pjesmi.

Dalibor je u proteklih nekoliko godina sudjelovao na mnogim festivalskim pozornicama, osvajao mnoge nagrade, kao pjevač i kao autor. Uz to, aktivno je snimao pjesme i video spotove koje je prošle godine objedinio u konceptualni album Osmi dan, koji je uglazbio i aranžirao sam Dalibor, a stihove napisao Giovanni Jakovac. Tandem nastavlja suradnju i u novoj pjesmi Tisuću obećanja. Dalibor Herceg potpisuje glazbu i aranžman, a Giovanni Jakovac stihove. Uz snažan aranžman, stihovi dočaravaju emotivni kaos protagonista pjesme. U istome se trenutku prikazuje snažna ljubav, ali predosjeća se i njezin kraj U video spotu je prikazan zanimljiv i bizaran odnos između partnera.

Dalibor je ovdje glavni akter, a njegova partnerica je Sanja Babić. U suludom odnosu ljubavi, mržnje, davanja obećanja promatramo par koji obavlja svoje rutinske dnevne obaveze. Iz scene u scenu ulazimo postupno u njihov odnos i život koji je potpuno zamršen. Od ljubavi, nježnosti, brige jednog za drugo; dolazimo do mržnje, ljubomore, kaosa...posebna gošća na fotografijama je Tanja Malbaša, njezina će se uloga u nadolazećim Daliborovim video spotovima tek otkriti. Kameru i kostimografiju potpisuje multimedijalna umjetnica Tajči Čekada. Video spot je sniman u zanimljivom ambijentu vile u Grižanama.

 

 

Pročitano 10894 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 23 Ožujak 2017 14:22

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec