Imamo 130 gostiju i jedan član online

Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017 21:32

DINO BOGOVIĆ - ONA JE TA,

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nakon prvog singla Mogla si, Dino Bogović je obaožavateljima pripremio novo glazbeno „iznenađenje – novu pjesmu Ona je ta.

„Nadam se, kako će se nova skladba svidjeti publici, te kako ću publici uspjeti prenjeti emociju, koju ja osjećam dok pjevam“, rekao je Dino.    

"U društvu dvaju tako velikih autorskih imena, Ante Pecotića i Miroslava Rusa, sve ono o čemu sam sanjao kada je u pitanju glazba, postaje realnost. Od brojnih pjesama koje smo snimili, 'Ona je ta' bila je zadnja, i pravi izbor za novi singl. Nadam se, kako će se nova skladba svidjeti publici, te kako ću publici uspjeti prenjeti emociju, koju ja osjećam dok je pjevam",  rekao je Dino.

'Dinu Bogovića upoznao sam prije dvije godine po preporuci gospodina Miroslava Rusa. Već je sama preporuka obećavala mnogo, ali ono što se dogodilo u studiju istinski me iznenadilo i u trenu sam znao da preda mnom stoji jedan od velikih pop pjevača mlađe generacije, koji će godine koje dolaze zasigurno obilježiti svojom pojavom, glazbom i karakterom. Neko vrijeme smo tražili optimalan zvuk, nakon čega sam shvatio da je jedino čime se trebam rukovoditi, snaga i sugestija njegovog vokala. 'Ona je ta' je jedna od meni dražih pjesama, u kojoj Dino vokalno dolazi do izražaja na način, koji je u ovom trenutku, po mojoj procijeni za njega najprimjereniji, i jednako tako me veseli svaka sljedeća skladba, od kojih je nekolicina već u pripremi.Za kraj mogu reći, uživajte u glazbi Dina Bogovića, jer nas zasigurno od njega očekuje još puno dobrih i kvalitetnih pjesama.', kazao je Ante Pecotić. 

 

Pročitano 11227 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017 21:39

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec