Imamo 188 gostiju i 4 članova online

Četvrtak, 30 Ožujak 2017 10:40

S3ngs - ČARLI ŠIN, promocija novog albuma Lesi se vraća kući

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Zagrebački S3ngsi imaju novi singl Čarli Šin kojim najavljuju treći album “Lesi se vraća krući”, čija promocija je održana jučer (29.03.) u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Tekst, glazbu i aranžman za novi singl „Čarli Šin“ potpisuju S3ngsi, kao i video uradak. „To je pjesma o razvratnom sinu koja aludira na poznatog Charlie Sheena koji je poslužio kao model za pjesmu. Song je potpuno neopterećen, proljetnog karaktera, brzog ritma i dobre duše. Nakon zadnjeg singla „Lekcija Br.1″, vrijeme je za nešto proljetno i veselo“, objasnili su S3ngsi.

“Ocean”, “Da li će te čekati”, “Samo Solarno” i “Lekcija Br.1”, objavljeni su dosadašnji singlovi koji će se naći na dolazećem albumu.  

Izvrsno prihvaćen prvi album “Moderno trijezan” 2010. godine postavio im je posebno mjesto na sceni nezavisnim singlovima Disciplina i Univerzalka dok tri godine kasnije izlazi drugi, duži i složeniji album “Costa S3ngsia” gdje iz punk-rock zvuka traže nove forme igrajući se sa raznim stilovima brit-rock škole, instrumentima i aranžmanima.

Riječ je o četvercu koji je pobijedio na 1. finalnoj večeri RockOff festivala za 2016. godinu u Zagrebu te su nagrađeni za najbolju Koncertnu izvedbu na RockOff superfinalu 2016. godine. S3ngsi sviraju mješavinu rock/brit-pop/yu-punk-rock/indie zvuka koju kombiniraju s višeglasnim pjevanjima, praskajućim gitarama, melodioznim refrenima, synth formama te sirovom svirkom. Bend je aktivan od 2006. godine te su 2016. proslavili 10 godina na sceni,

Pročitano 11179 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 30 Ožujak 2017 10:46

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec