Imamo 31 gostiju i jedan član online

Srijeda, 05 Travanj 2017 21:27

RADIO LUKSEMBURG - LAŽ, novi singl

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Zagrebačka rock grupa Radio Luksemburg objavio je novi  - „Laž”.

Radi se o rezigniranoj ljubavnoj pjesmi sjajno posloženoj u format energičnog modernog rocka – kombinaciji koja je već postala karakteristična za ovaj bend. Upravo takav aranžman omogućio je postizanje kvalitetnog emocionalnog naboja – onog naboja kojeg je publika navikla osjećati u svim prethodnim uspješnicama Radio Luksemburga. Gregor Klarić pridružio se Radio Luksemburgu kao novi vokal prije gotovo godinu dana, a njegov upečatljiv vokal pokazao se kao pun pogodak!

Radio Luksemburg dio je turneje ”Radijsko srce 2017”, u sklopu koje će uživo promovirati novi singl i svoj dosadašnji rad.

Band je aktivan od 2007. godine. Od samih početaka prolazio je kroz razne faze djelovanja, od garažno-frendovskog upražnjavanja slobodnog vremena do današnjeg statusa. Prvi koncert održali su krajem travnja 2008. godine. U lipnju naredne godine – 2009. snimaju prvi singl – „Nisam ja“ koji ubrzo ulazi na domaću listu top 20 Hrvatskog radija gdje ostaje pri samom vrhu četiri tjedna. Godine 2010. objavljuju novi singl „Idu dani“ i kreću sa snimanjem prvog albuma. Uspjehu banda doprinjelo je i osvojanje diskografske nagrade Porin za najboljeg novog izvođača 2011./2012. godine…   

Pročitano 11487 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec