Imamo 139 gostiju i jedan član online

Ponedjeljak, 17 Travanj 2017 10:11

MANGROOVE - SANJALA SAM LJUBAV, razigrano, veselo i u bojama

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Na svojoj facebook stranici svojim fanovima i slušateljima, zagrebački neo soul funk band Mangroove (Željka Veverec / Toni Starešinić) jučer, 16. travnja, najavili su premijeru nove pjesme i novog spota na RTL2 u Top.hr u 11,50 sati. Novi singl nosi naslov Sanjala sam ljubav.

'Probudila sam se jedno jutro s pjesmom u glavi, sjećam se da sam sanjala da je izvodim na nekom starom Zagrebfestu iz 1969. godine sve je bilo tako razigrano, veselo, u bojama...' rekla je Željka Veverec na okolnosti rađanja nove pjesme.

Boje, retro štih, toplina i sanjarski moment - sve je to ulovljeno u jednostavnim slikama videospota koji prati novu pjesmu.  

'Snimali smo na različitim lokacijama u Zagrebu, čekali sunce, ali kako je još uvijek bilo prilično hladno moram priznati da sam se uglavnom smrzavala u haljinicama u boji. Jedan dan je tako puhao vjetar da mi je gotovo nemoguće bilo glumiti rasplesanu veselu ženu, ali baš to nas je i najviše nasmijavalo. Pripremite sve, krenete u razigrani, veseli mood koji zahtijeva osmijeh, a onda krene hladan vjetar', kazala je Željka Veverec.

Pročitano 10560 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec