Imamo 679 gostiju i 5 članova online

Petak, 21 Travanj 2017 20:54

NIKOLINA TOMLJANOVIĆ - NEPONOVLJIVO, svaki je dan neponovljiv poručuje Nikolina

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

„Neponovljivo“ naziv je nove pjesme Nikoline Tomljanović s kojom će nastupiti na lipanjskom CMC festivalu u Vodicama.

''"Neponovljivo" je priča o pozitivnom stavu prema svemu što nam se događa u životu, optimističnog duha i pogleda na svijet, vesela, plesna, jednostavna i razigrana. Kako sami tekst kaže: svaki početak ima svoj kraj, a svaki je kraj jedan novi početak. Ne znamo što nam može pružiti svaki novi dan. Ne smijemo prestati sanjati. Zato bez obzira što god nam se dogodilo, pamtimo samo dobro i nastavljamo dalje, pozitivnog stava. Život je jedan i treba ga živjeti svakog trenutka jer svako novo sutra je novo i neponovljivo.'' - Vedran Križan, autor.

''Iako je prolaznost dio naših života, to ne znači da zbog toga trebamo žaliti. Naprotiv, trebali bismo se veseliti novim iskustvima i kada znamo da neće zauvijek trajati. Svaki je dan neponovljiv i stoga ga trebamo iskoristiti, a kada prođe, sačuvati od njega ono najbolje i - s osmijehom pogledati u sutra.'' - optimistično će Nikolina Tomljanović.

I u novom singlu Nikolina njeguje izražen pristup countryi glazbi koja njenim pjesmama definitivno daje poletnost i dozu pozitive.


Pročitano 10413 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec