Imamo 1893 gostiju i 2 člana online

Nedjelja, 23 Travanj 2017 16:38

KATARINA RAUTEK - MAKNI MI SE ..., prvim singlom Katarina najavila solo karijeru

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Katarina Rautek, nekadašnja vokalistica grupe ET, objavila je svoj prvi singl „Makni mi se…“.  Grupu ET-i je napustila sredinom prošle godine nakon što se odlučila za solo karijeru. U ET-i je došla prije 11 godina odlaskom dotadašnje vokalistice Lane Klingor.

„Kada sam otišla iz grupe ET nekako sam predosjećala da me čeka pjesma. Bila sam zbunjena od brojnih ponuda, ali nisam ih prihvatila čekajući onu pravu. Nekim čudom sjetila sam se, kako mi je Jadranka Krištof davnih dana prezentirala neke svoje radove, i odlučila sam nazvati je. Nakon što smo se ponovno našle i kada sam čula pjesmu, jednostavno sam znala, to je ona prava skladba za mene. Naša suradnja, kao da je bila suđena, ona je moja kantautorica i producent, ali i rame za plakanje, te usta za osmijeh. Jednom riječju, Jadranka je ‘žena zmaj’, koja me gura i diže, na čemu joj veliko hvala.’, rekla je Katarin.a

Glazbu i stihove nove pjesme potpisuje Jadranka Krištof. „ Katarina i ja se poznajemo još iz vremena njenog dugogodišnjeg respektabilnog službovanja, u ulozi pjevačice, u slavnoj grupi ET, na čijim nosačima zvuka sam sudjelovala kao prateći vokal. Ponekad bismo se sretale u studiju na snimanjima novih pjesama ET-ja. No, kako je izašla iz grupe, nismo se vidjele jedno dulje vrijeme, sve do njenog telefonskog poziva, sredinom prošle godine, kad mi se javila, s idejom da bi voljela ostvariti suradnju sa mnom, po pitanju pjesme, ukoliko smatram da bih imala nešto što bi joj odgovaralo. Bila sam malo zatečena, no kad sam se sabrala i zavirila u svoje "ladičice" u kompjuteru, izvukla sam par pjesama koje sam joj pustila“, dodala je Jadranka.

Pročitano 10084 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec