Imamo 1262 gostiju i 4 članova online

Četvrtak, 11 Svibanj 2017 08:39

EMIR & FROZEN CAMELS, nova pjesma u modernijoj produkciji

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nakon veoma uspješnog prethodnog singla “Volim te”, bend Emir & Frozen Camels (EFC) ima novu pjesmu - “Nisam sam”. Pjesma je vrlo radiofonična, produkcijski prati suvremene svjetske glazbene trendove, zadržavajući prepoznatljivi “EFC retro feeling”.

“Radni naslov ove pjesme je bio “Ljubav”, no pred kraj snimanja sam je ipak preimenovao u “Nisam sam”, jer pjesma govori o univerzalnoj temi fatalnih ljubavnih odnosa, koji nam se dešavaju, a u kojoj nismo sami i prema kojoj niko od nas nije imun. Glazbeno, pjesma “Nisam sam” je ipak mali iskorak iz dosadašnjeg EFC zvuka, prevashodno ka jednoj puno modernijoj produkciji, za šta sam zahvalan producentu Mahiru Sarihodžiću, sa kojim uspješno surađujem već duži period”, naglasio je autor pjesme Emir Bukovica.

Pjesma “Nisam sam” je dobila i svoj video spot, a iza njega stoji veoma neobična internacionalna ideja i ekipa. Naime, EFC bend je početkom mjeseca travnja na svojoj Facebook stranici objavio međunarodni poziv svim zainteresiranim da na zadatu temu pjesme “Nisam sam” snime i pošalju  video klip na adresu benda. Nakon mnoštva različitih prijedloga i pristiglih video klipova, bend se odlučio izabrati video klip italijanskog para, Fabiane i Federica iz Rima, koji su svojom interpretacijom EFC pjesme, na sebi potpuno nepoznatom jeziku i glumom oduševili članove benda.

Na spotu se pojavljuju i dijelovi snimljenog materijala u studiju defMEDIA u američkom gradu Fort Myers na Floridi, kao svojevrsna vrsta parodije na megapopularne audicije i talant natjecanja.

Pročitano 10643 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec