Imamo 244 gostiju i jedan član online

Subota, 13 Svibanj 2017 21:17

FLYER - KAKO DA TE NE VOLIM, novim singlom najavljuju album "3"

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Grupa Flyer predstavlja novi singl "Kako da te ne volim", kojim najavljuju skorašnji izlazak trećeg studijskog albuma, "3".

Pjesma pozitivne tematike nosi dobre vibracije, a sjajan tekst govori o savršenom danu koji popravlja sve loše i nosi dobre stvari. Gosti Flyera na ovom singlu su Andrej Jakuš na trubi i Dalibor Kasunić na trombonu. Kvalitetna produkcija Gorana Martinca iz Croatia Records studija dodatno je naglasila sjajne trenutke u aranžmanu u kojima će uživati svaki glazbeni sladokusac, kao i u nadahnutoj vokalnoj izvedbi Petre Kožar, Flyerove vokalistice.

Flyer uz album najavljuje i spot za singl "Kako da te ne volim" koji će svoju televizijsku premijeru imati krajem svibnja.Njihov posljednji singl, "Nismo sami", tjednima je boravio na samom vrhu službene HR Top 40 liste slušanosti, a primjesama raznih glazbenih stilova stvorena je izvrsna fuzija koja oduševljava slušatelje iz singla u singl, a odražava se i u novoj pjesmi Flyera, "Kako da te ne volim". Bend koji od samih početaka djelovanja ne prestaje oduševljavati slušateljstvo i kritiku inovativnim pristupom glazbi, zvukom koji evoluira u skladu s vremenom, ali i autorski i interpretacijski iznimno zrelim ostvarenjima koja su izvrsno prihvaćena od strane slušatelja te iz singla u singl privlači pažnju sve većeg broja poklonika kvalitetne glazbe.

Pročitano 9599 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec