Imamo 104 gostiju i jedan član online

Nedjelja, 21 Svibanj 2017 08:39

SLAVONIA BAND - MNOGE SU ME LJUBILE, novim singlom na CMC festival domaće glazbe

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

“Mnoge su me ljubile” prekrasna je nova pjesma Slavonia banda s kojom će ove godine nastupiti 10. lipnja na festivalu domaće glazbe – CMC festivalu u Vodicama. Sudeći po pozitivnim reakcijama slušatelja i fanova na društvenim mrežama, pjesma bi mogla postati pravi hit. Zarazna melodija i lakopamtljive riječi čine ovu pjesmu neodoljivom.  

“Za Slavonia band ovaj je festival od iznimno velikog značaja jer ćemo biti sudionici velike glazbene priče, rame uz rame s vrhunskim estradnim glazbenicima i izvođačima i najkvalitetnijim pjesmama. Štoviše, ove godine festival poprima puno šire razmjere zbog regionalnih izvođača iz Slovenije i BIH. Konkurencija je bila velika i jaka te upravo velik broj prijava za ovaj festival pokazatelj je koliko autori imaju povjerenja u festival i želje pojaviti se na istom. Sretni smo što možemo podijeliti radost sudjelovanja na festivalu sa svim našim fanovima”, rekao je Branko Ilakovac.

“‘Mnoge su me ljubile'” je pjesma s našeg novog albuma “Zlatni dvori”, autora Borisa Đurđevića. Izuzetno nam je zadovoljstvo što ćemo nakon poprilično vremena ponovno biti dio festivalske CMC obitelji. Veselimo se druženju s ostalim kolegama izvođačima i nadamo se da će nam ta dva dana festivala ostati dugo u sjećanju, kao i prvi put kad smo nastupili 2012. godine s pjesmom “Raduje me, raduje”, rekao je Dražen Ančić iz Slavonia banda.

Pjesmom “Mnoge su me ljubile” Slavonia band zatvara poglavlje “Zlatnih dvora” te nastavlja rad na novim pjesmama koje ćemo uskoro imati prilike čuti.

 

Pročitano 10148 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 21 Svibanj 2017 08:45

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec