Imamo 1888 gostiju i 2 člana online

Četvrtak, 15 Lipanj 2017 07:31

M.O.R.T. & ZAA - NE ODUSTAJEM, zajedno do nove pjesme

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Sinjski psihodelični punk-blues bend M.O.R.T. te kruševački regge-ska grupa ZAA napravili zajedničku pjesmu pod nazivom „Ne odustajem“ povodom 10. rođendana najpoznatijeg regionalnog demo festa Jelen Demofest koji se ove godine održava od 20. do 22. srpnja na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Pjesma i spot pršte snažnom energijom, žestokim zvukom i raskošnim vokalom Sanje Vučić iz kruševačkog benda.Spot je sniman u dijelu industrijske zone Banjalučke pivare uz pomoć Bokserskog kluba “Slavija”, a predstavlja članove grupa u borbenom i motivacionom duhu, o čemu govori  pjesma.

…“Mislim da smo napravili odličan posao kada je u pitanju spajanje zvuka naša dva benda, s obzirom na to da smo na raspolaganju imali svega nekoliko dana za snimanje pjesme. Osnovna ideja je bila da se naprave međusobne obrade pjesama bendova, ali smo kasnije s predstavnicima festivala odlučili da napravimo pjesmu od nule. Ovo je svakako moment u karijeri kad osjetiš katarzu 12 ljudi, ono što rastafarijanci zovu 'One Love'", kažu iz ZAA.

…"Prije Demofesta M.O.R.T. je bio na bezglavoj turneji po bespućima bivše države, a nakon što smo pobijedili dobili smo priliku da tu turneju ne zaustavimo nikad. To prijateljstvo između Demofesta i M.O.R.T-a od tada raste iz dana u dan, toliko da smo imali priliku napraviti pjesmu festivalu s bendom ZAA. Hvala mu na tome", navode iz grupe M.O.R.T.

Kruševački bend ZAA nastao je 2008. godine kao posebna atrakcija tamošnje domaće scene – rege bend s dobrim ženskim vokalom. Imaju tri albuma iza sebe – ZAA (2010.), Good Things (2011) i What About (2014). Većinu pjesma snimaju na engleskom jeziku.

 

Pročitano 9764 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec