Imamo 73 gostiju i jedan član online

Subota, 01 Srpanj 2017 10:58

LIDIJA BAČIĆ LILLE - K'O DA ŽIVIM UNAZAD, nova balada

Napisao
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Lidija Bačić Lille predstavila je novu pjesmu „K'o da živim unazad“ . Balade i opet balade, to je ono što ovu poznatu splitsku pjevačicu čini prepoznatljivom. Mnogi i ne primjećuju kvalitetu njenog vokala već im pozornost privlači njen fizički izgled zbog čega im je ova pjevačica omiljena „srcu“ dok ostalo im je sporedna stvar. Za stvaranje ovakvog imidža odgovornost snosi i sama pjevačica.

Novu emotivnu baladu „K'o da živim unazad“ prati i zanimljiv spot u kojem ponovo do izražaja dolazi Lidijina seksipilnost i atraktivan izgled. Sadržaji videospota već od ranije viđeni, tako da bi ova pjevačica vjerojatno trebala poraditi i na novom imidžu sadržaja videospotova koji bi trebali popratiti ovakve emotivne balade.  

…Naravno, takvi komentari su česti i zabavni, ali najčešće dobivam komplimente za jedno i drugo. Ja sam valjda jedina pjevačica u regiji za koju govore da ima i glas i stas i hvala im na tome. Zbog publike sam tu gdje jesam - kaže Lidija no ističe:

…Reći ću vam jedno: izgled ne donosi ni publiku ni koncerte, već pjesme. Da nema mojih pjesama ne bih bila tu gdje jesam i ne bih bila jedna od najzaposlenijih pjevačica u Hrvatskoj. Eto, još jednom hvala svima koji me vole, prate i slušaju. Vrijedno radim na novim pjesmama koje će uskoro ugledati svjetlo dana.

…Prirodno sam tako građena. Moji treninzi su pozornica na kojoj po nastupu pretrčim sigurno par kilometara. Na koncertima mi prilaze cure za slikanje i kažu: kakve noge, kakav glas! E, kad žena ženi to kaže – to je kompliment - kaže Lidija odgovarajući na pitanje koliko vremena posvećuje izgledu i koliko je on važan za njezinu profesiju. 

Pročitano 9117 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017 10:33

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec