Imamo 1767 gostiju i nema članova online

Četvrtak, 12 Listopad 2017 20:41

IVANA KINDL - SVE ISTINE I LAŽI, novi autorski hit popratio mistični spot

Napisao
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Nakon velikog radijskog uspjeha singla “Mi” u suradnji sa splitskim glazbenikom Elvisom Sršenom – Noom, te ljetnog hita “Olako” sa Igorom Geržinom, Ivana Kindl predstavlja nam autorski hit-singl “Sve istine i laži” i prateći video zapis. Radi se o fluidnoj synth-pop pjesmi pomalo sanjarske atmosfere u kojoj je Ivani u pomoć priskočio dugogodišnji suradnik Alen Križaj. Zvuk pjesme inspiriran je dreamy pop bendovima i electro pop solistima, koje Ivana sluša posljednjih godina.

- Pjesma “Sve istine i laži” progovara o tome koliko smo podložni lažima, a osjetljivi na istinu. Svjedoci smo vremena u kojem se iskrenost poistovjećuje s mržnjom, a to je potpuno iskrivljena percepcija. Zato je u refrenu opisan osjećaj slobode i osvještenja kad odbacimo ego i otvorimo um - otkriva Ivana Kindl o novom singlu.

Prateći videospot za novi singl djelo je riječkih umjetnika Ire Tomić i Johna Karduma, čime se Ivani ujedno ostvarila davna želja o suradnji s ovim maštovitim duom. Sniman je na lokacijama na području općine Klana. O spotu i suradnji Ira i John otkrivaju: „Spot je sniman u gustim šumama i na čarobnim livadama smještenim između vrhova blizanaca u zaleđu Rijeke, pa nam je tako društvo radio Kindlov alter ego u obliku mudre lisice i njezinih prijatelja. Projekcije po drveću stalno mješaju stvarni i nestvarni svijet, odnosno lažni i istiniti, pa tako Ivana malo leži na predivnoj livadi, a malo na "green screenu" iza kojeg pušta svoju publiku da projicira neke svoje laži, istine i viđenja“.


 

Pročitano 6521 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec