Imamo 1951 gostiju i jedan član online

Ponedjeljak, 23 Listopad 2017 21:15

ZDRAVKO ČOLIĆ - ŠLJIVE SU RODILE, novi hit legendarnog pop pjevača

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Zdravko Čolić dolazi s novom pjesmom i spotom „Šljive su rodile“. Tekst i glazbu pjesme potpisuje Zlatan Fazlić, aranžman Nikša Bratoš i Dejan Petrović, a režiju je, kao i u nekoliko prethodnih spotova, Čolić povjerio Aleksandru Kerekešu Kekiju.

- Producent Nikša je rekao dok smo radili demo kako bi pjesmi dobro legli trubači, što je meni bio signal za Dekija, najboljeg trubača na ovim prostorima, s njegovim svjetskim bendom. Prihvatio je poziv i smislio dionice koje su meni rokenrol. Refren je dvojka, za nekog vatrogasna, a za nekog naš rokenrol, izjavio je Čolić.

Redatelj Keki, Zdravko i ekipa od preko 50 suradnika, nakon trodnevnog snimanja nisu krili oduševljenje predivnim ambijentom u kojem su boravili. Bez posebne dramaturgije, radnja spota je smještena na jednom vojvođanskom salašu na kojem živi dvadesetak djevojaka. Drvo na kom rastu jabuke, kruške i dunje procvjeta pa počne rađati „bogatstvo“ šljiva. Tada bukne sreća, sve oživi i djevojke se s radošću posvećuju domaćinskim poslovima.

''Ovo se ne može nazvati snimanjem, riječ je o čistom hedonizmu za sve nas... Užitak koji ćemo pamtiti veoma dugo. Želja je bila da starije generacije podsjetimo, a nove upoznamo sa slikama prohujalih vremena koje su obilježile naša djetinjstva.

Da prikažemo romantiku života naših baka. Nismo se ograničavali geografskim podnebljem, željeli smo da sve izgleda internacionalno. Zato smo kostime potražili direktno sa minhenskog Oktoberfesta, rekvizitu iz muzeja, automobil iz Amerike. Samo su ljepotice ovdašnje, kaže redatelj Keki.

Pročitano 6652 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec