Imamo 1872 gostiju i nema članova online

Petak, 03 Studeni 2017 12:53

MARK BOGDANOVIČ & NADICA PETROVA - MOGU SVE, duet s mladom umjetnicom

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Mark Bogdanovič objavio je novi singl „Mogu sve“. Radi se o duetu koji je snimljen s mladom umjetnicom Nadicom Petrova. Pjesmu prati i zanimljiv video spot.

Mark Bogdanovič je vezan uz glazbu od ranog djetinjstva. Pohađao je glazbenu školu gdje je učio svirati klavir. Njegov prvi veliki glazbeni projekt se dogodio 2008. godine kad je zajedno sa Sašom Atanasovim, pod imenom Dharma, izdao debitantski album „V črnih sencah“ („In the black Shadows“).

U 2013. godini je osnovao Cosmo Distribution, glazbeni distribucijski portal koji omogućava glazbenicima da distribuiraju i prodaju svoju glazbu putem online trgovina diljem svijeta. Njegova popularnost među glazbenicima je prisutna i danas jer je preko njega distribuirano preko 10 000 pjesama.

Mark se profesionalno bavi glazbom te radi kao producent, skladatelj, tekstopisac te kao izdavač. Značajno je istaknuti da se pjesme opuštajućeg tona koje su objavljene od strane njegove produkcijske kuće Cosmo Media nalaze na velikim online trgovinama glazbom kao što su iTunes i Spotify, te su preslušane više od 50 milijuna puta i preuzete u više od 500 tisuća kopija.

Pročitano 6261 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 03 Studeni 2017 12:59

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec