Imamo 37 gostiju i nema članova online

Nedjelja, 12 Studeni 2017 07:43

KUMOVI - ISTI JE GRAD, krenula je suradnja s Ivanom Zak

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Poznati glazbeni sastav Kumovi dolaze s novim singlom i videospotom – „Isti je grad“. Nova pjema opisuje osjećaje muškarc za bivšom nesretnom ljubavi… Nastala je u glazbenoj suradnji s Ivanom Zak koji će za Kumove raditi nekoliko novih pjesma, prva je od njih je upravo ova objavljena.

„S Ivanom Zakom napravili smo svojevrsno 'glazbeno kumstvo' te nam je izrazito drago što nam je napravio pjesmu. Spot za pjesmu 'Isti je grad' snimali smo na nekoliko lokacija u Zagrebu, a redatelj spota je Danijel Kovačić“, rekli su članovi benda.  „Pjesma 'Isti je grad' govori o bivšoj ljubavi koja sada ima drugoga. Mi zapravo pjevamo kao je sve isto, i društvo i grad, no nje nema i to je ono što nedostaje“, dodali su Kumovi.

“Kumove poštujem kao glazbenike, a ponajviše kao ljude jer se neizmjerno trude da uspiju. Podsjećaju me na moje početke na glazbenoj sceni i znam koliko je teško uspjeti u ovom poslu. Pjesma ‘Isti je grad’ nabijena je emocijama, koje su Kumovi odlično prenijeli”, rekao je autor stihova i glazbe Ivan Volarić Zak.

Uskoro se očekuje izlazak novog albuma.

Pročitano 6175 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 12 Studeni 2017 07:50

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec