Imamo 70 gostiju i 10 članova online


Petak, 17 Srpanj 2020 21:41

BORIS ROGOZNICA - SAMO TEBE LJUBIO, novi ljetni hit, nešto novo a moderno

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Glazbenik koji je u posljednjih nekoliko godina prošao dug i uspješan put, nanizao odlične uspješnice, donosi nešto novo, drugačije.

 

„Samo tebe ljubio“ nova je pjesma Borisa Rogoznice. Pozitivno, rasplesano i moderno, riječi su kojima se najlakše može opisati novi ljetni hit, za koji je u djelu glazbe, aranžmana i produkcije glavni 'krivac' Miro Lesić Lesique, a koji zajedno s Borisom potpisuje tekst.

 

Sam Boris priznaje kako je u proteklom vremenu, tražio baš ovakvu pjesmu, iskorak naprijed, ' U izuzetno teškoj godini, kada se puno toga okrenulo naglavačke i krenulo po zlu, priželjkivao sam nešto pozitivno i to je došlo do mene. Moj dugogodišnji producent Miro Lesić spomenuo mi je da ima fora melodiju, koju bi volio da čujem. Meni je odmah legla na prvu. Prepoznao sam u tome osobni iskorak, neku pozitivnu promjenu kojoj težim. Nešto dobro, a moderno!

 

'Zajedno smo tada napisali tekst na glazbu i bacili se na posao. Ovaj projekt su prepoznali i drugi uspješni suradnici, jedni on najboljih kreativaca, kada je u pitanju snimanje video spotova, Igor Ivanović i Davor Flam. Kad imaš takvu ekipu, rezultati su besprijekorni. Dali smo sve od sebe, a sada je na publici, da kaže svoj sud. Jednom rječju, ova pjesma je pravo malo čudo.

 

Odlučio sam dati sve najbolje od sebe u ove tri i pol minute. Kada čujete ovu pjesmu na radiju, neka vam podigne raspoloženje do maksimuma, neka vas ponese u mislima na neku prekrasnu plažu ili plesni podij. Prisjetite se one stare narodne "svako zlo za neko dobro" ', poručio je Boris.

 

Albumom „Izgubljeno / nađeno“, Boris nas je poveo na jednostavno, ali istovremeno pozitivno, razigrano i veselo glazbeno putovanje, o kojem smo itekako razmišljali, a sve je protkano njegovim prepoznatljivim stilom, u kojem je ljubav zvijezda vodilja.

 

Autor glazbe: Miro Lesić Lesique
Autor teksta: Boris Rogoznica/ Miro Lesić Lesique
Autor aranžmana: Miro Lesić Lesique
Glazbeni producent: Miro Lesić Lesique
Tonski snimatelj: Miro Lesić Lesique

 

 

 

Pročitano 915 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec