Imamo 53 gosta i 4 člana online


Subota, 05 Rujan 2020 10:35

HEIDI ŠEĆE PSA - PROBUDI ME, zanimljiva promjena zvuka u novom singlu kojim najavljuju svoj prvi album

Napisao
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

 

Bend Heidi šeće psa publiku je zaintrigirao neobičnim nazivom i sjajnim pjesmama koje će se uskoro, tri godine nakon osnutka benda, naći na prvom autorskom albumu. 

Najavni singl albuma je pjesma „Probudi me“, stalnog autora i osnivača benda Hrvoja Borošića, a zanimljiva promjena u zvuku rezultat je prve suradnje s producentom Lukom Tralićem iz grupe Elemental.

„Jako se veselim što smo napravili pravu plesnu pjesmu, s puno ritma i klavijatura, uz koju si svatko tko voli plesati može dati oduška. Totalno sam se pronašla u toj pjesmi i super mi je što baš s njom najavljujemo svoj prvi album", kaže pjevačica benda Smiljana Štrbac Heidi čija uloga u realizaciji ovog singla nije bila samo pjevačka.

Naime, Heidi šeće psa bend je koji veliku pažnju pridaje vizualnom dojmu pa tako ni ovaj put ne upadaju u zamku predvidivosti, već pomiču vlastite granice snimajući čitav videospot u jednom kadru.

Svi talenti članova benda isplivali su na površinu - Hrvoje je osmislio scenarij i režirao radnju uz odličnu kameru provjerenog Doringa, dok je nimalo jednostavnu koreografiju kreirala i otplesala sama Heidi koja je godinama bila članica poznate plesne skupine Tihane Škrinjarić. Uz Heidi su svoje plesačko umijeće pokazale Tajana Würth Mosner, Mirna Divić Adamović te Vanja Kavšek, a za njihov make up pobrinula se Iva Kovačević, ujedno i prateća vokalistica benda. 

"Posebno mi je drago što sam se uz ovu pjesmu na kratko vratila u plesačke i koreografske vode i sa svojim prijateljicama plesačicama nešto konkretno i otplesala u spotu koji je veseo i zabavan i pršti energijom. Snimanje je sličilo na veliki tulum i, po običaju, bilo puno smiješnih trenutaka od koji su ovaj put neki i zabilježeni kamerom pa ih možda u nekom trenutku i objavimo. U realizaciji su nam opet pomogli brojni prijatelji i kućni ljubimci kojima se još jednom iskreno zahvaljujem“, zaključuje Heidi čija energičnost najviše dolazi do izražaja u live svirkama benda. 

'Probudi me' će se zajedno s 'Još sam tu', 'Reći ćeš mi sutra', 'Vuk', 'Njegova mačka', 'Uzalud', 'Avantura', 'Uzbudljivo i sjajno', 'Grad' te nekoliko potpuno novih pjesama naći na debitantskom albumu čiji izlazak na svjetlo dana bend planira za kraj ove turbulentne godine.

 

Pročitano 847 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 05 Rujan 2020 10:41

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec