Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 16 Rujan 2020 08:04

DINO PETRIĆ - JER JOŠ USNE PEKU, prekrasna pjesma dobila svoj video spot

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Pjesmu Jer još usne peku Dino Petrić trebao je izvesti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, no poput raznih koncertnih i festivalskih događaja i ovaj je festival održan u potpuno drugačijem izdanju. Upravo zato je ovaj mladi i talentirani Hvaranin odlučio snimiti spot za pjesmu koju je njegova publika već prigrlila.

Sa svojim autorsko – producentim timom koji čine Raay i Nenad Ninčević, Dino je otpjevao pjesmu u kojoj se ljubav isprepliće sa strepnjom i strahom da se ne izgubi onog kojeg se voli.

Nisam ljubomoran tip, ali kad je u pitanju netko koga jako voliš, naravno da uvijek postoji doza straha da to izgubiš. S druge strane ako postoji obostrano povjerenje strah je nepotreban, možeš ga izabrati, a i ne moraš” – rekao je Dino.

Dino se ipak suočio s još jednim svojim strahom, a to je visina. Naime, najnoviji spot Jer još usne peku, snimljen je na najvišoj zgradi u Zagrebu, Skytoweru, pa je uz pomoć članova benda Dino lakše probio led. Režiju i produkciju spota potpisuje Neo Visuals.

 

Pročitano 874 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 16 Rujan 2020 08:08

Srodni sadržaj (po oznakama)

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati