Imamo 189 gostiju i 3 članova online


Srijeda, 16 Rujan 2020 08:11

ADASTRA & MATIJA DEDIĆ - ZRNO MALO, suradnja s glazbenim virtuozom rezultirala novim singlom i video spotom

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Grupa Adastra ostvarila je suradnju s glazbenim virtuozom Matijom Dedićem te su zajedno objavili pjesmu i video spot Zrno malo.

Stihove pjesme napisao je poznati hrvatski pjesnik Željko Krznarić koji kaže:Pjesma je nastala iz čistog mira dok je Bog posipao riječi po meni, a ja sam ih kasnije samo malo oblikovao.
Autor glazbe i aranžmana Jeronim Marić, pozvao je našeg vrhunskog pijanistu Matiju Dedića kako bi je obogatio svojim notama. Matija Dedić rado je pristao na suradnju: “Čim sam poslušao pjesmu, čuo sam se s Jeronimom i pristao na suradnju.

Tema pjesme Zrno malo je čovjekovo krhko postojanje i svjesnost da smo mi svi samo zrna mala u ogromnom svemiru koji nas okružuje. Mislim da ova pjesma skriva poziv ljudima da se u ovim teškim vremenima najbolje okrenuti duhovnosti, otkriću ljudskih vrijednosti i vrlina koji su jedini i istinski izvori sreće i psihičkog mira. Iznimno smo počašćeni što je Matija sudjelovao u nastajanju ove pjesme.” – rekao je frontmen Adastra, Jeronim Marić.

Pjesma je također stvorila novo prijateljstvo i otvorila put za buduću suradnju između Matije Dedića i Adastre.

Spot je snimljen u kino dvorani Graditeljske tehničke škole u Zagrebu, a režirao ga je Jeronim Marić. Adastra zahvaljuje vrhunskoj filmskoj ekipi na suradnji i odličnom poslu.

 

 

 

Pročitano 843 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 16 Rujan 2020 08:15

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec