Imamo 48 gostiju i 7 članova online


Nedjelja, 27 Rujan 2020 18:10

TS GARAVI - DAMA, pjesma koja će vas oduševiti i koju ćete zavoliti već na prvo slušanje

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Šestorica veselih Slavonaca koji čine tamburaški sastav Garavi snimili su novu pjesmu i spot Dama koja će oduševiti njihove obožavatelje. 

Inspiracija za pjesmu je kao i uvijek – ljubav. Doduše, pjesma govori o nesretnoj ljubavi, ali i to je nešto što mnogi u životu prožive. Autor pjesme koja s lakoćom ulazi u uho je član benda Alen Jakobović, dok je za aranžman zaslužan Ivan Vodopić.

Svaka pjesmu koju snimimo puno nam znači prvenstveno zbog osjećaja koji stvara u nama dok je sviramo, ali i zbog truda koji u nju uložimo. Uvijek snimamo samo one pjesme koje nam sjednu na prvu. Na Dami smo dugo radili i zaista smo zadovoljni i s pjesmom i sa spotom.” – rekao je Alen Jakobović.

Video spot sniman je kod dvorca Pejačević u Virovitici i na Banovom brdu (Kneževi Vinogradi), a redatelj i snimatelj spota je i ovog puta Mario Šulina iz Produkcije Nova. Damu je u spotu utjelovila sjajna plesačica Stela Viland iz osječkog Plesnog kluba Broadway, kojima se Garavi zahvalju na nesebičnoj suradnji.

Početkom prošle godine Garavi su objavili album Tri želje koji je postigao odličan uspjeh i osvojio publiku hitovima Za ljubav nisam kriv, Tri želje, Prva i zadnja ljubavi, Noćas te brojnim drugim. Glazbeni put prema novom albumu otvorili su posljednjim objavljenim singlom Raj, pravom poslasticom za fešte. Dama će također biti pravi raj za uši za sve one koji vole pop tamburaški izričaj.

Od svake pjesme, pa i ove, očekujemo da je ljudi zavole i da je rado pjevaju, pogotovo na našim koncertima. Tada znamo da smo napravili dobru stvar.” – zaključili su Garavi.

 

Pročitano 809 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 27 Rujan 2020 18:14

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec